Webmaster Forum Rules | Posting Guide | Contact Us | Testimonials | Contributing Geek Program | Advertise on Geek/Talk
Welcome to the GeekTalk Webmaster Discussion Forums from GeekVillage.com

Click Here To Register. It's Free!

Go Back   geek/talk: Signature-free discourse for serious web publishers > YOUR PERFORMANCE: Website Promotion, Marketing and Growth > Google Search Engine and AdWords
User Name
Password
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2015, 01:52 AM   #1
wctmgurgaon
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Gurgaon
Posts: 39
Default what is chronicle error..?

what is chronicle error..?how it fixed..?
wctmgurgaon is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2016, 01:18 AM   #2
randiv
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 83
Default

I am hearing first time.
randiv is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2016, 08:10 AM   #3
Joomladev
Registered User
 
Joomladev's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: delhi
Posts: 29
Default

Your question is not clear. I never heard about this term.
Joomladev is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2016, 01:53 AM   #4
randiv
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by wctmgurgaon View Post
what is chronicle error..?how it fixed..?

where to see these type of error ??
randiv is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2016, 04:21 AM   #5
Karen Jain
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Location: Bangalore
Posts: 103
Default

It is actually canonical error which means same version of webpage available with multiple pages.
Karen Jain is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2016, 04:14 AM   #6
cybexindia15
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Location: Noida
Posts: 179
Default

Your question is not clear not chronicle its canonical.
cybexindia15 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 11:46 AM   #7
seojesica
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Location: Delhi, India
Posts: 85
Default

Yes I don't have exact idea about it, but i also want to know about it.
seojesica is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 06:49 AM   #8
microlabs
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Location: Singapore
Posts: 72
Default

Canonical issues are the common problems that come across while doing SEO. The issue means that your domain URL will gets open with WWW and without WWW. Also, sometimes it might open in the format of /index.html for the same page. This result will cause the search engines to penalize your website and also it removes all pages from your website from the search results. In this case, you need to fix this issue as soon as possibly by Apache web server and you need a .htaccess file. You can edit on your server for that just copy the text below to the top of your .htaccess file and your domain with your own and change .com if necessary.
microlabs is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to Capture Specific Error tjgross Web Development - Programming / Coding 1 06-10-2003 11:21 AM
HTML Code Error? click2mo Web Development - Programming / Coding 2 08-25-2001 01:33 PM
Login error message scnofx Web Design and Webmaster Issues 1 05-27-2001 03:58 PM
Javascript error with thecounter.com ? singloon Web Design and Webmaster Issues 4 01-17-2001 10:00 PM
Custom error page. .htaccess or httpd.conf CYBERWORLD Web Design and Webmaster Issues 6 06-10-2000 11:42 PM

Please support our advertisers. They ensure our survival.

All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.


GeekVillage.com is copyright © 1998-2015 Curiosity Cave - Science gifts for clever kids. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.