Webmaster Forum Rules | Posting Guide | Contact Us | Testimonials | Contributing Geek Program | Advertise on Geek/Talk
Welcome to the GeekTalk Webmaster Discussion Forums from GeekVillage.com

Click Here To Register. It's Free!

Go Back   geek/talk: Signature-free discourse for serious web publishers > YOUR CREATION: Building & Maintaining A Web Site > Web Design and Webmaster Issues
User Name
Password
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2001, 02:51 AM   #1
1lit
Registered User
 
1lit's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: London
Posts: 282
Question Flash intro. doesn't display in Netscape - please help

I have a Flash movie intro. on my homepage at:
http://64.176.72.84/bla/index.shtml

However, it does not work correctly in Netscape. It is perfect in IE, but in NN the movie looks way too small, it is not centered correctly and also it takes an eternity to load.

Can you help please? Thank you.

The code I have used to insert the Flash intro. is:

<!-- FLASH INTRO ---------------->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="650" height="74">
<tr>
<td width="400" valign="top" height="64">
<object classid="clsid http://geekvillage.com/ubb/biggrin.gif27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#3,0,0,0"
width="555" height="356">
<param name="SRC" value="http://64.176.72.84/bla/movie.swf"><embed src="movie.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/"
type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="64"></embed>
</object>
</td>

</tr>
</table>
<!-- FLASH INTRO ---------------->



( : and D right next to each other display as http://geekvillage.com/ubb/biggrin.gif in above code )

------------------
Nadeem Azam
Litmania.com Inc.

Free Banners - free website promotion
Web Banners - award-winning 1:1 banner exchange

[This message has been edited by litmania (edited 05-04-2001).]
1lit is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2001, 08:35 AM   #2
Weasel Circus
Registered User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 27
Unhappy

My guess is that you've got the sizing messed up and Netscape is more picky about those kinds of things. You've got different table widths and heights (650x74 and 400x64) and you have different flash sizes set (555x356 and 400x64). I'm sure if you fix those sizes it will show up correctly.

------------------
Webmaster
Weasel Circus - weasel-style fun & games
Weasel Circus is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2001, 03:17 PM   #3
1lit
Registered User
 
1lit's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: London
Posts: 282
Smile

Thanks for your advice Weasel Circus! Works great now http://geekvillage.com/ubb/smile.gif See http://www.UKHotMovies.com

------------------
Nadeem Azam
Litmania.com Inc.

Free Banners - free website promotion
Web Banners - award-winning 1:1 banner exchange
1lit is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netscape 8 beta is great!! Larwee Web Design and Webmaster Issues 7 03-07-2005 02:41 PM
New Netscape Navigator Beta Larwee Web Design and Webmaster Issues 1 11-30-2004 09:02 PM
Who the heck uses Netscape? intellected Web Design and Webmaster Issues 7 04-13-2001 09:14 AM
Image Display Problems In Netscape 6 TSSR Web Design and Webmaster Issues 3 02-01-2001 01:35 AM
Image Display Problems In Netscape 6 TSSR Web Design and Webmaster Issues 0 01-31-2001 02:42 AM

Please support our advertisers. They ensure our survival.

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.


GeekVillage.com is copyright © 1998-2015 Curiosity Cave - Science gifts for clever kids. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.