Webmaster Forum Rules | Posting Guide | Contact Us | Testimonials | Contributing Geek Program | Advertise on Geek/Talk
Welcome to the GeekTalk Webmaster Discussion Forums from GeekVillage.com

Click Here To Register. It's Free!

Go Back   geek/talk: Signature-free discourse for serious web publishers > YOUR REVENUE: Making Money On The Internet > Making Money with CPC and/or CPM Programs
User Name
Password
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2006, 11:33 PM   #1
fireklown
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 563
Default Valueclick/Fastclick virus

I got a couple complaints today from people saying they got a virus from one of my sites. At first I thought it must just be them because I only have Fastclick ads on the site.

When I got to work tonight. I work for a Large Telco, and we also develope virus sortware for our 65,000,000 users, and our work computers are super secure due to the fact we work with government agencies and banks.

when I went to the site I imediatly got a slew of virus warning, from our own software, and then Nortan almost exploded loading all the various warnings and the 8 different things it has to Quarantine.

I can't figure out exactly which ad it is in the admin interface. I know the exact URL of it. but the ad it's self is just one of the many generic 468x60shaking "You won the hourly prize" ads. Seen the ad a billion times but never had a problem before today.

I emailed support about it, so hopefully it get fixed sometime soon
fireklown is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 06:27 AM   #2
Sashman
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dulles Virginia
Posts: 590
Default

Are you sure it's a banner unit and not a blocked popunder?
Sashman is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 08:06 AM   #3
fireklown
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 563
Default

don't use popunders. Positive as to which ad it came from.
fireklown is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2006, 04:33 PM   #4
skodie
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 21
Default

shady... that's no good when those start spreading viruses
skodie is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2006, 10:49 PM   #5
fireklown
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 563
Default

Well I got a speedy reply from the FastClick/ValueClick people, and it was resolved quickly, haven't seen it since then
fireklown is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2006, 04:16 AM   #6
Jan

Administrator
 
Join Date: May 2001
Location: Beautiful Darwin
Posts: 4,753
Default

Thanks for the update Glad they are quick to resolve issues! Let's hope not too many people were affected before they pulled the plug on it.
Jan is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
adpowerzone and virus scanner theguy Making Money with CPC and/or CPM Programs 1 11-10-2001 01:22 PM
New Taliban Virus sdarken geek/yak 5 10-24-2001 11:59 PM
Virus Warning! demae geek/yak 2 05-31-2001 07:32 PM
Who knew a virus could do good things ? pete57 Making Money with CPC and/or CPM Programs 2 02-13-2001 03:39 AM
New virus alert! dpalmer Web Design and Webmaster Issues 6 02-04-2001 09:40 AM

Please support our advertisers. They ensure our survival.

All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.


GeekVillage.com is copyright © 1998-2015 Curiosity Cave - Science gifts for clever kids. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.